Kattoremontti

Säännöllinen katon huoltaminen ja kunnon tarkastaminen kannattaa. Katto suojaa kiinteistöä kosteudelta ja pitää lämmön sisällä. Oikeaan aikaan tehty kattoremontti maksaa itsensä takaisin kiinteistön arvonnousuna, asumisviihtyvyyden parantumisena ja ennen kaikkea muiden rakennevahinkojen estämisessä.

Toteutamme vesikattoremontit ammattitaidolla ja sovitussa aikataulussa. Kattoremonteissa käytämme aina markkinoiden parhaita rakennusmateriaaleja, jolloin uudelle vesikatolle saadaan mahdollisimman pitkä käyttöikä. Kattoremontin yhteydessä tarkistamme lämmöneristystarpeen, tuuletuksen ja mahdolliset home- tai lahovauriot sekä asennamme kattoturvatuotteet.

Jokainen kattoremontti on ainutlaatuinen niin asiakkaalle kuin meillekin. Kattoremontti suunnitellaan yksilöllisesti kattotarvekartoituksen perusteella ja asiakkaan näkemystä kuunnellen. Kattoremontit ja uusimiset on mahdollista toteuttaa useilla eri rakennustekniikoilla ja materiaaleilla, kuten pelti, myös konesaumattuna, tiili tai huopa. Omat peltiseppämme taikovat pellistä kaiken, mitä katon viimeistely tarvitsee muun muassa piipun ja läpivientien kohdalla.

Palveluumme kuuluvat myös tiilikaton pinnoitus ja peltikaton maalaus.

Valikko